Over Ons

Tip Top Casuals is 30 jaar geleden aan huis begonnen. Toen haalde Margé wekelijks nieuwe items uit het confectie centrum in Amsterdam.
Na het grote succes aan huis hebben wij in Egmond aan Zee, Heemskerk maar ook in Castricum een winkel geopend. Tegenwoordig zitten wij in Castricum. Sinds 2012 werken wij met veel succes samen met Schoenen Enzo.

SCHOENEN ENZO & TIP TOP CASUALS

Persoonlijke aandacht, tevredenheid en jullie inspireren staat bij ons op nummer één. Dit zul je bij ons in de winkel maar ook online terugvinden in onze mix van merken. Ook staan wij samen sterk voor jullie. 
Geweldige schoenenmerken die bewust hun brand op de markt zetten zoals; WodenRed RagRollieAngulus, Sanita, Birkenstock, Pavement, DWRS Label en Shabbies Amsterdam. Comfort, hip en trendy! Van sneakers naar boots tot sandalen. Naast deze geweldige schoenenmerken hebben wij ook een klein assortiment lederen tassen van Legends Bags & Belts. Sieraden van Pilgrim en een tof vegan merk WELLmark.

Tip top Casuals is al jarenlang bekend in het straatbeeld van Castricum. De geweldige EYE catching merken die wij hier samengesteld hebben in combinatie met Schoenen Enzo haar schoenen kunnen wij elke klant winkel of online persoonlijk advies geven EN van top tot teen voorzien van een geweldige nieuwe outfit. Denkend aan deze topmerken; 10DAYS Amsterdam, Summum Woman, Jane Lushka, Moss Copenhagen, Maison Hotel, Alwero, Derbe Hamburg en Goosecraft.

In onze winkels hebben wij een geweldig team meiden voor jou klaar staan. Vriendelijk, liefdevol maar vooral met passie helpen zij elke klant die binnenkomt. Online staan wij 24/7 voor je klaar, daarom zijn wij ten alle tijden via de mail te bereiken, om vragen te beantwoorden en je zo de persoonlijke aandacht te geven die je ook online verdient!

See you soon ♡

Schoenen Enzo & Tip Top Casuals

Inmiddels hebben wij een enorm sterk merken pakket, te vinden op onze merken pagina. Als je op deze pagina op de merken drukt, word je doorgelinkt naar onze Webshop waar een groot deel van onze collectie online staat. Deze webshop is in samen werking met Schoenen Enzo.